Welcome to our website

MenVakantie/MenReis

Voor groepen/verenigingen, maar ook op individuele basis, organiseer ik menreizen.

Veel mogelijkheden: Stoeterijen: Balbolna (Shagya-Arabieren), Szilvasvarad (Lipizzaners), Mezö-hegyes (Noniuszen), etc. Paardenshows. Mennen met Nyul Zoltan, lid van het Nationale Team. Bezoek aan de uitspanning van de Gebr. Lazar en/of Dobrovitz. Kennismaken met de "oldies': Fülöp Sandor. GyÖrgy Bardos, Juhasz Laszlo. Leren van het hongaarse mensysteem met hongaarse leidsels. Koetsenmusea. Hongaarse keuken, wijnen, snaps..

 In overleg programma en verder accommodatie, vervoer in Hongarije, vlucht naar Budapest, maaltijden en men/span-uren. Uw reisleider kent de hongaarse menwereld en fungeert als tolk. (Nederlands, Frans, Engels, Duits, Hongaars)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Binnenkort hier meer info over men-mogelijkheden in Hongarije.

zie het artikel van madeleine Calkoen, die kwam om vier-spannen a la hongroise te leren: stuur uw email-adres en u ontvngt de PDF.

Op verzoek stuur ik een voorbeeld van een programma voor een groepsreis, all in., 6 personen.


Neem contact met mij op als u geinteresseerd bent in in een MenVakantie/ MenReis. In overleg doe ik een voorstel "op maat".

Zie o.a. MenSport

Mogelijkheden:
Volledig verzorgde MenReis Hongarije voor groepen (bv. via uw menvereniging) langs men-lokaties, o.a. zoals beschreven in MenSport van April, maar keuze uit meer mogelijkheden: Szilvasvarad (Lipizzaners), Babolna (Shagya-Arabieren), Mezöhegyes (Noniusz), omgeving Kecskemet (div. bekende menners uit Nationale Team van Hongarije, Lazar-park, Hortobagy, Bugacs, Kisbér, etc. etc.

Ook kunt u bij mij een Tanya huren en/of B&B.
Verder mogelijkheid voor een mooie staanplaats/plek voor uw caravan of home-car. In de omgeving zijn menmogelijkheden, waarbij een programma met Nyul Zoltan (Lipizzaner vierspan) tot de mogelijkheden behoort.